... de initiatieffase tot en met de oplevering.

 

Onze klantgerichte benadering heeft geleid tot een grote, gevarieerde en vooral duurzame kring van professionele, zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Onze werkwijze gaat uit van het aandachtig doornemen van de wensen van een opdrachtgever en het samen ontwikkelen van het programma van eisen. In dit dynamische ontwerpproces zoeken wij op flexibele wijze naar een balans in functionaliteit en creativiteit. Reeds in de startfase wordt ook de haalbaarheid op stedenbouwkundig, bouwkundig en budgettair vlak getoetst.

 

Het ontwerp wordt veelal gevisualiseerd met 3D-modellen en maquettes om onze opdrachtgevers al in een vroeg stadium een goed inzicht te geven in de gekozen ontwerprichting en om hen te betrekken bij het ontwerpproces.

Desgewenst maakt onze interieur- architect het ontwerp compleet met een advies over inrichting en styling.


Na goedkeuring van het ontwerp verzorgen onze ervaren bouw- kundige projectleiders en tekenaars in de vervolgfasen de benodigde projectbescheiden. Het ontwerp wordt dan met gedegen kennis van materialen en bouw- en installatie- techniek verder uitgewerkt. Dit geschiedt via efficiƫnte procedures en met accuraat technisch tekenwerk. Zo werken wij risicomijdend en op verantwoorde wijze toe naar de realisatiefase. In deze fase begeleiden wij, samen met de opdrachtgever, het bouwproces tot voorbij de oplevering.

 

 

 

 

terug naar vorige pagina

"Iedere opdrachtgever heeft recht op een passend gebouw"

STOL architecten
Postbus 110 - 2160 AC  Lisse
Meer en Duin 5 - 2163 HA  Lisse
  • icon-facebook
  • icon-linkedin
  • icon-privacy