DSC_1289_edited.png
DSC_1334_edited.jpg

VILLA

RIJNSATERWOUDE

Opdrachtgever

Fam. Brouwer-Verweij

 

Project

Nieuwbouw villa aan het Braassemermeer

 

Status

Opgeleverd in 2019

Beschrijving

Het uitzicht op de Braassemermeer is het uitgangspunt geweest. De villa is architectonisch te bevatten in twee hoofdelementen; “De zwarte muur” met bijzonder metselwerk vormt de basement. Deze muur omhelst letterlijk een paar ondersteunende functies, zoals de carport en patio. De grote transparante glasvlakken bieden een schitterend panorama. Het tweede element is “De witte doos” die lijkt te zweven, grotendeels gesloten naar de weg met lange smalle ramen die ver uitzicht op de polder bieden. En in contrast, staat dit volume vrijelijk open naar het water toe met prachtige vergezichten vanuit de slaapkamers. De vlonder rondom de woning zorgt voor een vloeiende overgang van binnen naar buiten... altijd vakantiegevoel!

PROJECTFOTO'S