"Iedere opdrachtgever heeft recht op een passend gebouw"

Visie STOL architecten:
Iedere opdrachtgever is voor ons uniek en klantbelang zien wij als een eerste prioriteit. Wij streven ernaar onszelf zo goed mogelijk in te leven in de wensen van de opdrachtgever. Met vakkennis en creativiteit vertalen wij deze wensen in architectonisch sterke en verrassende ontwerpen.

Wat heeft u aan deze visie:
Onze visie maakt iedere opdracht uniek. De opdracht vraagt daarmee om een specifieke oplossing. Geïnspireerd door de wensen van de opdrachtgever ontwerpen wij gebouwen die zich voegen in de context of die zich daar juist in manifesteren. Met een zorgvuldige inzet van architectuur kenmerken realiseren wij dit op een passende en eigen wijze.

 

Er is nooit één oplossing voor dezelfde

vraag. Wij geloven in de meerwaarde van varianten. Hierdoor geven wij onze opdrachtgevers in het ontwerpproces de kans om ook op andere ideeën te komen. Dit leidt vaak tot verrassende en geoptimaliseerde ontwerpen.

Wij ontwerpen gebouwen zowel van buiten naar binnen als van binnen naar buiten. Werken vanuit deze invalshoeken resulteert in goede en gebalanceerde gebouwen, waar het voor de gebruikers aangenaam wonen, werken en vertoeven is.

 

De 17 medewerkers van STOL architecten vormen een goed op elkaar ingespeeld, gemotiveerd en gedreven team van architecten, projectleiders en tekenaars. Dit team draagt op professionele wijze zorg voor de totale realisatie van een bouwwerk: vanaf ...             lees verder

STOL architecten
Postbus 110 - 2160 AC  Lisse
Meer en Duin 5 - 2163 HA  Lisse
  • icon-facebook
  • icon-linkedin
  • icon-privacy